Huolto

 

Miksi Huoltaa Suojat?

Työstökoneen suojien kunnossapito on perusedellytys toimivalle koneelle ja tuotannolle. Kun koneen suojaus on kunnossa on myös koneen muiden mekaanisten osien kunnossapito helpompaa. Tämän takia suojat kannattaa huoltaa säännöllisesti ja ennaltaehkäisevästi. Suojien säännöllinen huoltaminen pitää sisällään monia etuja:

• Säännöllisin väliajoin tehdyt huoltotoimenpiteet ehkäisevät koneen seisokkeja ja takaa tasaisen tuotannon.

• Ajoissa suoritetu ennaltaehkäisevät huoltotoimenpiteet tulevat pitkällä aikavälillä edullisemmaksi ratkaisuksi kuin akuutit korjaustoimenpiteet.

• Säännölliset vuosi- ja puolivuosihuollot lisäävät suojan käyttöikää huomattavasti ja takaavat paremman ennustettavuuden uuden suojan hankkimiseen.

• Huoltojen etukäteissopimisella voidaan synkronoida huoltojen ajankohta asiakkaalle sopivaksi.

Suoja ennen huoltoa:                                                                 

  

Suoja huollon jälkeen:

 

Huollamme asiakkaiden toiveiden mukaisesti kaiken tyyppiset johdesuojat nopeasti ja varmasti vuosien ammattitaidolla ja kokemuksella. Huollamme niin teleskooppi- palje- kuin rullasuojia. Teemme suojille täysimittaisen huollon, jossa uusitaan pinnat ja kulutusosat sekä korjataan syntyneet vauriot naarmuista aina suurimpiin lommoihin. Asiakkaan tarpeiden mukaan voidaan suorittaa myös pikaisia korjaustoimenpiteitä perusteellisen huollon sijaan, jos tuotanto on saatava nopeasti takaisin käyntiin.

Voitte lähettää työstökoneensuojanne Maxjas Oy:lle arvioitavaksi, minkä jälkeen saatte yritykseltämme alustavan arvion suojan huollon hinnasta tai vaihtoehtoisesti tarjouksen uudesta suojasta. Asiakkaan toiveesta suojille voidaan toteuttaa muutostöitä asiakkaan koneen tarpeiden mukaisesti. Huollon aikataulutus päätetään asiakkaan kanssa, ja suojat toimitetaan haluttuun osoitteeseen sovittuun päivämäärään mennessä. Teemme huoltotöitä ympäri Suomea ja Viroa, ja kauttamme on myös mahdollista tilata huollot, asennukset ja arvioinnit suoraan omalle hallille.