Rullaverhot

Rullasuojat muovinauhoituksin

Rullasuoja on hyvä valinta koneen suojaukseen kun käytettävä tila on kortilla. Rullasuojat vievät vähemmän tilaa kuin johdesuojat ja ovat helpompi asentaa kuin perinteinen johdesuoja. Kauttamme on saatavilla asennusvalmiina happoa ja ruostetta kestäviä rullasuojia joko kotelolla tai ilman.

Halutessanne lisätietoja soittakaa, ottakaa yhteyttä sivuston alaosassa olevalla yhteydenottolomakkeella, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen maxjas@maxjas.fi

Asennus ja esijännitys

Rullasuoja voidaan kiinnittää joko vakio-teräskulmilla (kuva 1) tai teräskulmilla, jotka parhaiten vastaavat vaatimuksianne. Ennen asennusta säädetään esijännitys:

  • Kääntämällä litteää metallikärkeä (kuva 2) päinvastaiseen suuntaan, kuin mikä on rullasuojan ulostulon suunta
  • Kääntämällä sylinterin vartta kuusiokoloavaimella DIN 911 (kuva 3) ja kiristämällä ruuvi (kuva 3, 1)

Kotelointi (tilauksesta)

Rullasuojat teräsnauhoituksin

Tyyppi SR

Rullasuoja teräsnauhalla 0,20, 0,25, 0,30 tai 0,40 mm:n vahvuisena.

Tyyppi SRF

Rullasuoja erillisellä jousiteräsnauhalla

  • Katenauha helposti vaihdettavissa
  • Sisäänvetonauha nauhaleveyksissä ZB1 ja ZB2
  • Kevyesti ulostuleva ja sisäänkelautuva

Tyyppi SRS

Sama kuin SRF, mutta varustettu lisävoitelujärjestelmällä.

Kaikkiin kolmeen tyyppiin voidaan kotelointi ja nauhanpään malli toimittaa haluamassanne muodossa.

Meihin luottaa myös

Usein kysytyt kysymykset

Maxjas Oy:n kautta voitte tilata johde- ja paljesuojia, lastunkuljettimia ja johdevoitelun tarvikkeita, konesuojalaitteita, kaapelikanavia ja muita tarvikkeita työstökoneille. Tarjoamme laajaa huoltopalvelua työstökoneen johdesuojille, ja kattavat elinkaaripalvelut johdesuojillemme.

Johdesuojat kannattaa huoltaa viimeistään silloin kun niissä ilmenee selvää kulumaa, lommoja tai vikoja. Huollot olisi kuitenkin parasta tehdä ennalta ehkäisevästi ja Maxjas suositteleekin johdesuojille tehtäväksi säännöllisiä vuosihuoltoja. Näin suojat kestävät pidempään ja tuotannossa vältytään ennakoimattomilta seisakeilta. 

Jos ette tiedä ovatko johdesuojanne huollon tarpeessa, niin kauttamme voitte saada maksuttoman kartoituksen suojien kunnosta ja jäljellä olevasta elinkaaresta.

Johdesuojan huollossa vaihdetaan laatikoiden pyyhkijät, hiotaan laatikoiden pinnat, vaihdetaan kuluneet tai hajonneet liukupalat, laakerit, messingit ja muut osat. Jokainen huollettu suoja testataan ennen takaisin toimittamista. Ennen jokaista huoltoa asiakas saa hinta-arvion ja tiedot tehtävistä toimenpiteistä. Huollon yhteydessä voimme asiakkaan toiveesta hoitaa asennuksen.

Kauttamme on mahdollista hankkia johdesuojia koneelle kuin koneelle. Voimme mitoittaa vanhan suojan ja tarjota uutta tilalle nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Elinkaaripalvelumme auttaa yrityksiä hahmottamaan paremmin kunnossapidon kokonaisuutta ja varautumaan ajoissa johdesuojien huollon seuraavaan vaiheeseen. Elinkaaripalvelussamme yksilöimme meille lähetetyt johdesuojat ja annamme niille kuntoluokituksen huollon yhteydessä. Kun suojan seuraava arvioitu huoltoaika koittaa, tiedämme jo valmiiksi mitä toimenpitetiä suojalle täytyy tehdä. 

Näin voimme seurata tarkasti johdesuojan kunnon kehitystä ja tarjota asiakkaalle ajoissa uuden suojan kun vanhan johdesuojan elinkaari alkaa olla lopussa. Olemme näin onnistuneet luomaan jatkuvia säästöjä asiakkaille, sekä välttämään tuotanto-omaisuuden turhia seisonta-aikoja.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

… tai soita meille 050 5169169