ALU-rullasuojat

ALU-rullasuojat

ALU-rullasuojat toimitetaan kotelolla tai ilman. ALU-rullasuojat saadaan myös päältä käveltävinä ja niitä voidaan käyttää jopa teleskooppisuojien korvikkeena. ALU-rullasuojia voidaan käyttää liikkumistasoinakin. Halutessanne lisätietoja soittakaa, ottakaa yhteyttä sivuston alaosassa olevalla yhteydenottolomakkeella, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen maxjas@maxjas.fi

Edut

Rakenne

Suoja muodostuu erittäin hyvin tihkumista sietävästä perusmateriaalista ja siihen joko molemmilta tai vain toiselta puolelta kiinni niitatuista alumiini- tai messinkilistoista.

Esimerkiksi, kuva 1: ALU-suojat voidaan kiinnittää käyttäen ohjurinauhaa, jolloin suoja on löyhästi käsin ommeltu tai se voidaan kiinnittää pysyvästi.

Kuva 2: Takaisinkelauslaitteisto rullaa suojan ohjausnauhaa pitkin.

Asennus

ALU-suojat voidaan kiinnittää joko teräskulmilla tai liikkuvilla saranoilla. Erikoisohjuria ei suositella liikkuvia saranoita käytettäessä.

Muotoilu

Kuvassa 3 on esitelty eri levytysvaihtoehdot.

Profiili Pyöreä Litteä
Materiaali Al Ms, St, Al
Mitat 16 mm x 5 mm
20 mm x 6 mm
15 mm x 2 mm

Meihin luottaa myös

Usein kysytyt kysymykset

Maxjas Oy:n kautta voitte tilata johde- ja paljesuojia, lastunkuljettimia ja johdevoitelun tarvikkeita, konesuojalaitteita, kaapelikanavia ja muita tarvikkeita työstökoneille. Tarjoamme laajaa huoltopalvelua työstökoneen johdesuojille, ja kattavat elinkaaripalvelut johdesuojillemme.

Johdesuojat kannattaa huoltaa viimeistään silloin kun niissä ilmenee selvää kulumaa, lommoja tai vikoja. Huollot olisi kuitenkin parasta tehdä ennalta ehkäisevästi ja Maxjas suositteleekin johdesuojille tehtäväksi säännöllisiä vuosihuoltoja. Näin suojat kestävät pidempään ja tuotannossa vältytään ennakoimattomilta seisakeilta. 

Jos ette tiedä ovatko johdesuojanne huollon tarpeessa, niin kauttamme voitte saada maksuttoman kartoituksen suojien kunnosta ja jäljellä olevasta elinkaaresta.

Johdesuojan huollossa vaihdetaan laatikoiden pyyhkijät, hiotaan laatikoiden pinnat, vaihdetaan kuluneet tai hajonneet liukupalat, laakerit, messingit ja muut osat. Jokainen huollettu suoja testataan ennen takaisin toimittamista. Ennen jokaista huoltoa asiakas saa hinta-arvion ja tiedot tehtävistä toimenpiteistä. Huollon yhteydessä voimme asiakkaan toiveesta hoitaa asennuksen.

Kauttamme on mahdollista hankkia johdesuojia koneelle kuin koneelle. Voimme mitoittaa vanhan suojan ja tarjota uutta tilalle nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Elinkaaripalvelumme auttaa yrityksiä hahmottamaan paremmin kunnossapidon kokonaisuutta ja varautumaan ajoissa johdesuojien huollon seuraavaan vaiheeseen. Elinkaaripalvelussamme yksilöimme meille lähetetyt johdesuojat ja annamme niille kuntoluokituksen huollon yhteydessä. Kun suojan seuraava arvioitu huoltoaika koittaa, tiedämme jo valmiiksi mitä toimenpitetiä suojalle täytyy tehdä. 

Näin voimme seurata tarkasti johdesuojan kunnon kehitystä ja tarjota asiakkaalle ajoissa uuden suojan kun vanhan johdesuojan elinkaari alkaa olla lopussa. Olemme näin onnistuneet luomaan jatkuvia säästöjä asiakkaille, sekä välttämään tuotanto-omaisuuden turhia seisonta-aikoja.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

… tai soita meille 050 5169169