Desinfiointiasemat

Desintifiointiasemat

Meidän kauttamme on tilattavissa myös automaattiset ”No touch” desinfiointiaine annostelijat suurella 5 litran täytettävällä säiliöllä, jotka ehkäisevät viruksen leviämistä käsistä pintoihin ja toistepäin. Ilman sähkövirtaa toimivat, tehokkaat ja helppohoitoiset desinfioiniasemat annostelevat käsidesin nopeasti ja helposti isollekin määrälle ihmisiä. Desinfiointiasemissa on isot täytettävät säiliöt, jotka täytetään aseman takaa aukeavasta huolto-ovesta. Nämä definsiointiasemat ovat käytännöllisyyden ja tehokkuuden ohella tyylikäs valinta käsihygienian ylläpitoon ja tautien torjuntaan. Tuotteet on valmiksi kasattuja ja heti käyttövalmiita!

Ulkoasu on valittavissa joko puukuorella tai helposti puhtaanapidettävällä ruostumattomalla teräksellä. Saatavilla myös desinfiontiannostelija yhdistettynä universaalin desinfiointiliina-annostelijan kanssa. Desinfiointiasemat ovat valmistettu Suomessa ja ovat täysin kotimainen tuote.

Desinfiointiasemat eivät vaadi verkkovirtaa ja onvat helposti täytettävissä ja siirrettävissä. Asemat ovat Helppohoitoisia ja monikäyttöisiä ja sopivat monelaisiin tiloihin.

Tuotteet on valmistettu hygienisestä ruostumattomasta teräksestä ja voidaan pyyhkiä
desinfiointiliinoilla tai ruostumattoman teräksen puhdistusaineella.

Desinfiointiasemia

Desinfiointiasema Combi

Monikäyttöinen asema, josta löytyy kaikki tarvittava samasta paketista! Combi-malli annostelee sekä käsidesin että desinfiointipyyhkeet helposti, ja lisäksi samasta asemasta löytyy roskakori, johon käytetyt desinfiointiliinat on helppo pudottaa käytön jälkeen. Takaseinästä aukeavan, lukittavan huolto-oven kautta täyttö ja tyhjennys käy näppärästi ja pyörien ansiosta liikuttelu paikasta toiseen on helppoa. Combissa on iso, 10 litran desinfiointiainesäiliö sekä 20 litran roskakori, ja kapasiteetti desinfiointiliinoille on 1500 kpl.

Desinfiointiasema Combi

Desinfiointipyyhkeellä voi puhdistaa kädet tai esimerkiksi esineitä, kuten ostoskärryt tai -korin.

Automaattisen kädentunnistuksen ansiosta vältetään tarve koskea laitteeseen ja alaosan roskakori tekee desinfiointipyyhkeen hävittämisestä vaivatonta.

Desinfiointiaseman desinfiointiliinat

Original Desinfiointiaseman tekniset tiedot:

Akunkesto: n. 360.000 annosta
Annoksen koko: 0.5 ml
Desinfiointiainesäiliön koko: 5l
Lukittava huolto-ovi takana.
Jännite: 12v
Tunnistusetäisyys: 10-100mm
Materiaali: ruostumaton teräs
Takuu: 1v
Paino: 20kg
Valmiiksi kasattu, heti käyttövalmis.

Original Desinfiointiaseman mitat:

Korkeus: 1020mm
Jalustan syvyys ja leveys: 300mm
Tornin syvyys: 160mm
Tornin leveys: 180mm

Desinfiointiasema Combi tekniset tiedot:

Akunkesto: n. 360.000 annosta
Annoksen koko: 0.5 ml
Desinfiointiainesäiliön koko: 10 litraa
Roskakorin koko: 20 litraa
Desinfiointipyyheannostelijan kapasiteetti: 1500 pyyhettä
Materiaali: ruostumaton teräs

Desinfiointiasema Combin mitat:

Korkeus: 1510 mm
Leveys: 400 mm
Syvyys: 510 mm

Meihin luottaa myös

Usein kysytyt kysymykset

Maxjas Oy:n kautta voitte tilata johde- ja paljesuojia, lastunkuljettimia ja johdevoitelun tarvikkeita, konesuojalaitteita, kaapelikanavia ja muita tarvikkeita työstökoneille. Tarjoamme laajaa huoltopalvelua työstökoneen johdesuojille, ja kattavat elinkaaripalvelut johdesuojillemme.

Johdesuojat kannattaa huoltaa viimeistään silloin kun niissä ilmenee selvää kulumaa, lommoja tai vikoja. Huollot olisi kuitenkin parasta tehdä ennalta ehkäisevästi ja Maxjas suositteleekin johdesuojille tehtäväksi säännöllisiä vuosihuoltoja. Näin suojat kestävät pidempään ja tuotannossa vältytään ennakoimattomilta seisakeilta. 

Jos ette tiedä ovatko johdesuojanne huollon tarpeessa, niin kauttamme voitte saada maksuttoman kartoituksen suojien kunnosta ja jäljellä olevasta elinkaaresta.

Johdesuojan huollossa vaihdetaan laatikoiden pyyhkijät, hiotaan laatikoiden pinnat, vaihdetaan kuluneet tai hajonneet liukupalat, laakerit, messingit ja muut osat. Jokainen huollettu suoja testataan ennen takaisin toimittamista. Ennen jokaista huoltoa asiakas saa hinta-arvion ja tiedot tehtävistä toimenpiteistä. Huollon yhteydessä voimme asiakkaan toiveesta hoitaa asennuksen.

Kauttamme on mahdollista hankkia johdesuojia koneelle kuin koneelle. Voimme mitoittaa vanhan suojan ja tarjota uutta tilalle nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Elinkaaripalvelumme auttaa yrityksiä hahmottamaan paremmin kunnossapidon kokonaisuutta ja varautumaan ajoissa johdesuojien huollon seuraavaan vaiheeseen. Elinkaaripalvelussamme yksilöimme meille lähetetyt johdesuojat ja annamme niille kuntoluokituksen huollon yhteydessä. Kun suojan seuraava arvioitu huoltoaika koittaa, tiedämme jo valmiiksi mitä toimenpitetiä suojalle täytyy tehdä. 

Näin voimme seurata tarkasti johdesuojan kunnon kehitystä ja tarjota asiakkaalle ajoissa uuden suojan kun vanhan johdesuojan elinkaari alkaa olla lopussa. Olemme näin onnistuneet luomaan jatkuvia säästöjä asiakkaille, sekä välttämään tuotanto-omaisuuden turhia seisonta-aikoja.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

… tai soita meille 050 5169169