Spiraalisuojat

Spiraalisuojat

Rakennevaihtoehdot

 • Valmistettu teräksestä tai jousiteräksestä
 • Toimitamme pyydettäessä spiraaleihin sopivat laipat
 • Jos haluat käyttää joitakin muita laippoja, tarkista ennen käyttöä niiden sopivuus teknisestä neuvonnastamme

Laippojen mitoitus

Keskitettävän laipan korkeus h voi olla sama kuin sipraalin kokoonpainunut mitta Zd, josta on vähennetty 2 mm. Sen pitää olla kuitenkin vähintään 2/3 kokoonpainuneesta mitasta.

WMB-vakiospiraalisuojat

 • Ehkäisee akselin ja karan ennenaikaista kulumista
 • Ylläpitää koneittesi tehoa ja pidentää huoltovälejä
 • Parantaa työturvallisuutta
 • Kohottaa koneen ulkonäköä
 • Itsepuhdistava ja huoltovapaa normaaleissa käyttöolosuhteissa
 • Asennettavissa pysty- tai vaakasuoraan
 • Valmistettu korkealaatuisesta jousiteräksestä
 • Väri: teräksensininen
 • Tilauksesta ruostumattomasta teräksestä

WMB-spiraalien asennussuunnat

Pystysuora asennus

WMB-spiraalin vakioasennus: Aina isompi pää ylöspäin

Asennus pienempi pää ylöspäin on mahdollista, mutta vasta erillisten asiasta tehdyn konsultoinnin jälkeen

Vaakasuora asennus

Maksimivenymä lyhenee 2/3:een siitä, mikä on mahdollista pystysuorassa asennuksessa. Näin varmistetaan laitteiston optimaalinen suorituskyky
 
Isompi pää voidaan tarpeen mukaan asentaa vasemmalle tai oikealle.
 
Mallista riippuen WMB-spiraalin taipuma on 1-3 % maksimivenymästä

WMB-spiraalien asennussuunnat

Kaksi WMB-spiraalia voidaan asentaa tarpeen vaatiessa peräkkäin. Tällaisessa tilanteessa pyydämme kuitenkin kääntymään teknisen neuvontamme puoleen

Halutessanne lisätietoja, soittakaa tai ottakaa yhteyttä sivuston alaosassa olevalla yhteydenottolomakkeella, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen maxjas@maxjas.fi

Meihin luottaa myös

Usein kysytyt kysymykset

Maxjas Oy:n kautta voitte tilata johde- ja paljesuojia, lastunkuljettimia ja johdevoitelun tarvikkeita, konesuojalaitteita, kaapelikanavia ja muita tarvikkeita työstökoneille. Tarjoamme laajaa huoltopalvelua työstökoneen johdesuojille, ja kattavat elinkaaripalvelut johdesuojillemme.

Johdesuojat kannattaa huoltaa viimeistään silloin kun niissä ilmenee selvää kulumaa, lommoja tai vikoja. Huollot olisi kuitenkin parasta tehdä ennalta ehkäisevästi ja Maxjas suositteleekin johdesuojille tehtäväksi säännöllisiä vuosihuoltoja. Näin suojat kestävät pidempään ja tuotannossa vältytään ennakoimattomilta seisakeilta. 

Jos ette tiedä ovatko johdesuojanne huollon tarpeessa, niin kauttamme voitte saada maksuttoman kartoituksen suojien kunnosta ja jäljellä olevasta elinkaaresta.

Johdesuojan huollossa vaihdetaan laatikoiden pyyhkijät, hiotaan laatikoiden pinnat, vaihdetaan kuluneet tai hajonneet liukupalat, laakerit, messingit ja muut osat. Jokainen huollettu suoja testataan ennen takaisin toimittamista. Ennen jokaista huoltoa asiakas saa hinta-arvion ja tiedot tehtävistä toimenpiteistä. Huollon yhteydessä voimme asiakkaan toiveesta hoitaa asennuksen.

Kauttamme on mahdollista hankkia johdesuojia koneelle kuin koneelle. Voimme mitoittaa vanhan suojan ja tarjota uutta tilalle nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Elinkaaripalvelumme auttaa yrityksiä hahmottamaan paremmin kunnossapidon kokonaisuutta ja varautumaan ajoissa johdesuojien huollon seuraavaan vaiheeseen. Elinkaaripalvelussamme yksilöimme meille lähetetyt johdesuojat ja annamme niille kuntoluokituksen huollon yhteydessä. Kun suojan seuraava arvioitu huoltoaika koittaa, tiedämme jo valmiiksi mitä toimenpitetiä suojalle täytyy tehdä. 

Näin voimme seurata tarkasti johdesuojan kunnon kehitystä ja tarjota asiakkaalle ajoissa uuden suojan kun vanhan johdesuojan elinkaari alkaa olla lopussa. Olemme näin onnistuneet luomaan jatkuvia säästöjä asiakkaille, sekä välttämään tuotanto-omaisuuden turhia seisonta-aikoja.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

… tai soita meille 050 5169169