Johdesuojat

Maxjas Oy suunnittelee, toimittaa, asentaa ja huoltaa niin isot kuin pienetkin vaaka-, pysty- ja poikittaissuojat. Johdesuojien pyyhkijämallit löydät niiden omalta tuoteryhmäsivulta. Kauttamme saatavat johdesuojat ovat pääsääntöisesti teleskooppisuojia. Teleskooppisjuoat ovat kone- ja tyyppikohtaisia ja oikean suojan valinta riippuu niin koneesta, kuin liikematkasta ja sen nopeudesta, sekä työstettävästä materiaalista.

Teleskooppisuojien ohjaavina osina toimivat interlockit, sivumessingit ja kantavina elementtienä toimivat erilaiset liukupalat rullat, ja laakerit. Johdesuojat vaativat useimmiten likaa ja lastuja poistavia pyyhkijöitä. Näitä kaikkia varaosia on tilattavissa suoraan Maxjas Oy:n varastolta.

Alla olevan kaavakkeen avulla voitte hahmotella johdesuojien tekniset tarpeenne valmiiksi ennen yhteydenottoa. Täyttäkää sivun alalaidassa oleva yhteydenottokaavake niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Halutessanne lisätietoja soittakaa, ottakaa yhteyttä sivuston alaosassa olevalla yhteydenottolomakkeella, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen maxjas@maxjas.fi

Suojanperustiedot


VaakaPystyPoikittain

TyöskentelyolosuhteetLastut


TeräsAlumiiniRosteriMuu


ValurautaHydrostaattinenJohteelta ulos tuleva


LiukupalatLaakeri- tai Nylon-rullat


PyyhkijätMessinki


TeräsMessinkiMuu

Suojanpäämitat


Johteen mitat


Suojatyypit ja mitat
HAHBHCHDHEVATA