Johdesuojien huolto

Miksi huoltaa suojat?

Työstökoneen suojien kunnossapito on perusedellytys toimivalle koneelle ja tuotannolle. Kun koneen suojaus on kunnossa on myös koneen muiden mekaanisten osien kunnossapito helpompaa. Tämän takia suojat kannattaa huoltaa säännöllisesti ja ennaltaehkäisevästi. Suojien säännöllinen huoltaminen pitää sisällään monia etuja:

 

Suoja ennen huoltoa
Suoja huollon jälkeen

Huolto

Huollamme asiakkaiden toiveiden mukaisesti kaiken tyyppiset johdesuojat nopeasti ja varmasti vuosien ammattitaidolla ja kokemuksella. Huollamme niin teleskooppi- palje- kuin rullasuojia. Teemme suojille täysimittaisen huollon, jossa uusitaan pinnat ja kulutusosat sekä korjataan syntyneet vauriot naarmuista aina suurimpiin lommoihin. Asiakkaan tarpeiden mukaan voidaan suorittaa myös pikaisia korjaustoimenpiteitä perusteellisen huollon sijaan, jos tuotanto on saatava nopeasti takaisin käyntiin.

Voitte lähettää työstökoneensuojanne Maxjas Oy:lle arvioitavaksi, minkä jälkeen saatte yritykseltämme alustavan arvion suojan huollon hinnasta tai vaihtoehtoisesti tarjouksen uudesta suojasta. Asiakkaan toiveesta suojille voidaan toteuttaa muutostöitä asiakkaan koneen tarpeiden mukaisesti. Huollon aikataulutus päätetään asiakkaan kanssa, ja suojat toimitetaan haluttuun osoitteeseen sovittuun päivämäärään mennessä.

Asennukset ja noudot

Teemme huoltotöitä ympäri Suomea ja Viroa. Käytössämme on laaja kalusto joka mahdollistaa monipuolisen palveluntarjonnan asiakkaidemme toimipisteisiin. Kauttamme voi tilata niin korjauksia, kartoituksia kuin noutojakin omalle toimipisteelle. Pystymme omalla kalustollamme noutamaan ja tuomaan usampia metrejä pitkiä ja tonnien painoisia työkohteita. Kaikista kuljetuksista ja töistä sovitaan aina asiakkaan kanssa henkilökohtaiseksi.

Kauttamme on mahdollista tilata muun muassa:

Hekin luottavat meihin

Huollamme ja toimitamme työstökoneiden varaosia kaikenkokoisille yrityksille

Miksi valita meidät kumppaniksi

Maxjas Oy on perinteitä kunnioittava huoltoyritys, jossa yhdistyvät
käsityö ja modernit ratkaisut, tarjoten asiakkailleen juuri heidän
tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Maxjas Oy huomioi kumppaniensa tarpeet yksilöllisesti ja toteuttaa
työstökoneiden suojaukset ja suojausten huollot juuri asiakkaiden
tarpeita ja toiveita kuunnelleen.

Kumppaninanne voimme tarjota muun muassa seuraavia kattavia palveluja ja etuja yrityksenne toiminnalle:

Jätä tarjouspyyntö vaivattomasti ja nopeasti

Vastaamme kaikkiin tarjouspyyntöihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.