Korona/pisarasuojat

Korona/pisarasuojat

Maxjas suojaa henkilökuntasi ja työpaikkasi! Maxjas Oy vastaa koronaviruksen tuomaan uhkaan ja työpaikan suojauksen haasteisiin tarjoamalla asiakkailleen korona/pisarasuojia työpaikoille ja työskentelypisteisiin.

Tarjoamme nyt henkilösuojausta erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin pisaratartuntoja vastaan. Koronan aiheuttama poikkeustila pakottaa meidät etsimään ratkaisuja henkilökuntamme suojaamiseksi( ja turvallisen työpaikoille palaamisen mahdollistamiseksi).

Erityisesti tilat, joissa työskennellään tiiviisti ja suorassa kontaktissa muiden ihmisten, asiakkaiden tai työntekijöiden kanssa, on tärkeää suojata mahdollisten tautien leviämisen estämiseksi. Pleksilasista tehdyt pisarasuojat eli pärskesuojat ovat helppo ja kustannustehokas tapa suojata työntekijäsi ja ehkäistä pisaratartunnan leviämistä.

Pisarasuoja varmistaa etäisyyden muihin työntekijöihin ja asiakkaisiin, tiloissa joissa ei ole mahdollista noudattaa pitkiä turvavälejä. Haluamme olla osaltamme auttamassa Covid-19 viruksen ehkäisyssä ja taata turvallisen työskentely-ympäristön asiakkaillemme. Kauttamme on mahdollista tilata vankat pisarasuoja työstökoneiden työpisteille ja avotoimistoon, sekä tarvittaessa kasvosuojaimet.

Suojaseinät ja -kulmaukset

Pleksilasiset suojaseinät tarjoavat tehokkaat ratkaisut työpisteiden eristämiseen ja avoimien tilojen jaotteluun esimerkiksi avotoimistotiloissa, tuotantotiloissa, kouluissa, odotus- sekä kokoustiloissa.

Säädettävät ja liikuteltavat suojaseinäinät voidaan asettaa vaikkapa työpisteiden väliin tai niillä voidaan luoda suojaisa kulmaus. Suojaseinällä saa luotua helposti eristystä ihmisten välille, mikä ehkäisee pisaratartuntojen leviämistä.

Monikäyttöinen suojaseinä toimii pisaratorjunnan ohella mainiosti myös tilanjakajana ja sopii myös suojaamaan muilta uhilta esim. lentäviltä kappaleilta koneiden käyttöalueilla. Tuotteiden mukana tulee kiinnityslevyt, jotka pitävät seinät tukevasti pystyssä samalla mahdollistaen seinien helpon liikuttelun ja muutokset kokoonpano

Pisarasuojat pöydän päälle

Omilla jaloillaan seisova ja helposti liikuteltava pisarasuoja ei vaadi erillistä asennusta ja sopii erinomaisesti asiakaspalvelupisteille kuten esim. kassoille ja tiskeille. Pisarasuoja on saatavilla kolmessa eri koossa ja siihen on halutessaan mahdollista saada palveluaukko.


Suoja on valmistettu 4mm paksuisesta kestävästä ja läpinäkyvästä polykarbonaattilevystä.

Koot:
670×750
850×750
950×750

Mahdollisuus tilata pisarasuojia myös mittatilauskoossa!

Meihin luottaa myös

Usein kysytyt kysymykset

Maxjas Oy:n kautta voitte tilata johde- ja paljesuojia, lastunkuljettimia ja johdevoitelun tarvikkeita, konesuojalaitteita, kaapelikanavia ja muita tarvikkeita työstökoneille. Tarjoamme laajaa huoltopalvelua työstökoneen johdesuojille, ja kattavat elinkaaripalvelut johdesuojillemme.

Johdesuojat kannattaa huoltaa viimeistään silloin kun niissä ilmenee selvää kulumaa, lommoja tai vikoja. Huollot olisi kuitenkin parasta tehdä ennalta ehkäisevästi ja Maxjas suositteleekin johdesuojille tehtäväksi säännöllisiä vuosihuoltoja. Näin suojat kestävät pidempään ja tuotannossa vältytään ennakoimattomilta seisakeilta. 

Jos ette tiedä ovatko johdesuojanne huollon tarpeessa, niin kauttamme voitte saada maksuttoman kartoituksen suojien kunnosta ja jäljellä olevasta elinkaaresta.

Johdesuojan huollossa vaihdetaan laatikoiden pyyhkijät, hiotaan laatikoiden pinnat, vaihdetaan kuluneet tai hajonneet liukupalat, laakerit, messingit ja muut osat. Jokainen huollettu suoja testataan ennen takaisin toimittamista. Ennen jokaista huoltoa asiakas saa hinta-arvion ja tiedot tehtävistä toimenpiteistä. Huollon yhteydessä voimme asiakkaan toiveesta hoitaa asennuksen.

Kauttamme on mahdollista hankkia johdesuojia koneelle kuin koneelle. Voimme mitoittaa vanhan suojan ja tarjota uutta tilalle nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Elinkaaripalvelumme auttaa yrityksiä hahmottamaan paremmin kunnossapidon kokonaisuutta ja varautumaan ajoissa johdesuojien huollon seuraavaan vaiheeseen. Elinkaaripalvelussamme yksilöimme meille lähetetyt johdesuojat ja annamme niille kuntoluokituksen huollon yhteydessä. Kun suojan seuraava arvioitu huoltoaika koittaa, tiedämme jo valmiiksi mitä toimenpitetiä suojalle täytyy tehdä. 

Näin voimme seurata tarkasti johdesuojan kunnon kehitystä ja tarjota asiakkaalle ajoissa uuden suojan kun vanhan johdesuojan elinkaari alkaa olla lopussa. Olemme näin onnistuneet luomaan jatkuvia säästöjä asiakkaille, sekä välttämään tuotanto-omaisuuden turhia seisonta-aikoja.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

… tai soita meille 050 5169169