Korona/pisarasuojat

Korona- ja pisarasuojat

Maxjas suojaa henkilökuntasi ja työpaikkasi! Maxjas Oy vastaa koronaviruksen tuomaan uhkaan ja työpaikan suojauksen haasteisiin tarjoamalla asiakkailleen korona/pisarasuojia työpaikoille ja työskentelypisteisiin.

Tarjoamme nyt henkilösuojausta erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin pisaratartuntoja vastaan. Koronan aiheuttama poikkeustila pakottaa meidät etsimään ratkaisuja henkilökuntamme suojaamiseksi( ja turvallisen työpaikoille palaamisen mahdollistamiseksi).

Erityisesti tilat, joissa työskennellään tiiviisti ja suorassa kontaktissa muiden ihmisten, asiakkaiden tai työntekijöiden kanssa, on tärkeää suojata mahdollisten tautien leviämisen estämiseksi. Pleksilasista tehdyt pisarasuojat eli pärskesuojat ovat helppo ja kustannustehokas tapa suojata työntekijäsi ja ehkäistä pisaratartunnan leviämistä.

Pisarasuoja varmistaa etäisyyden muihin työntekijöihin ja asiakkaisiin, tiloissa joissa ei ole mahdollista noudattaa pitkiä turvavälejä. Haluamme olla osaltamme auttamassa Covid-19 viruksen ehkäisyssä ja taata turvallisen työskentely-ympäristön asiakkaillemme. Kauttamme on mahdollista tilata vankat pisarasuoja työstökoneiden työpisteille ja avotoimistoon, sekä tarvittaessa kasvosuojaimet.

Suojaseinät ja -kulmaukset

Pleksilasiset suojaseinät tarjoavat tehokkaat ratkaisut työpisteiden eristämiseen ja avoimien tilojen jaotteluun esimerkiksi avotoimistotiloissa, tuotantotiloissa, kouluissa, odotus- sekä kokoustiloissa.

Säädettävät ja liikuteltavat suojaseinäinät voidaan asettaa vaikkapa työpisteiden väliin tai niillä voidaan luoda suojaisa kulmaus. Suojaseinällä saa luotua helposti eristystä ihmisten välille, mikä ehkäisee pisaratartuntojen leviämistä.

Monikäyttöinen suojaseinä toimii pisaratorjunnan ohella mainiosti myös tilanjakajana ja sopii myös suojaamaan muilta uhilta esim. lentäviltä kappaleilta koneiden käyttöalueilla. Tuotteiden mukana tulee kiinnityslevyt, jotka pitävät seinät tukevasti pystyssä samalla mahdollistaen seinien helpon liikuttelun ja muutokset kokoonpano

Pisarasuojat pöydän päälle

Omilla jaloillaan seisova ja helposti liikuteltava pisarasuoja ei vaadi erillistä asennusta ja sopii erinomaisesti asiakaspalvelupisteille kuten esim. kassoille ja tiskeille. Pisarasuoja on saatavilla kolmessa eri koossa ja siihen on halutessaan mahdollista saada palveluaukko.


Suoja on valmistettu 4mm paksuisesta kestävästä ja läpinäkyvästä polykarbonaattilevystä.

Koot:
670×750
850×750
950×750

Mahdollisuus tilata pisarasuojia myös mittatilauskoossa!

Hekin luottavat meihin

Huollamme ja toimitamme työstökoneiden varaosia kaikenkokoisille yrityksille

Miksi valita meidät kumppaniksi

Maxjas Oy on perinteitä kunnioittava huoltoyritys, jossa yhdistyvät
käsityö ja modernit ratkaisut, tarjoten asiakkailleen juuri heidän
tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Maxjas Oy huomioi kumppaniensa tarpeet yksilöllisesti ja toteuttaa
työstökoneiden suojaukset ja suojausten huollot juuri asiakkaiden
tarpeita ja toiveita kuunnelleen.

Kumppaninanne voimme tarjota muun muassa seuraavia kattavia palveluja ja etuja yrityksenne toiminnalle:

Jätä tarjouspyyntö vaivattomasti ja nopeasti

Vastaamme kaikkiin tarjouspyyntöihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.