Elinkaaripalvelut

Työstökoneiden suojausten elinkaaripalveluista

Maxjas Oy on toiminut teollisuuden kunnossapidon alalla jo liki 30 vuotta, ja päätoimintaamme on huoltaa, asentaa ja tuoda maahan CNC-työstökoneiden osia ja osakokonaisuuksia. Yrityksemme tärkeimpiä tuoteryhmiä ovat johde– ja paljesuojat, lastunkuljettimet ja johdevoitelujärjestelmät.

Kokemuksella voimme sanoa, että puhuttaessa kalustosta ja sen kulumisesta kysymys ei ole siitä, tulevatko koneet hajoamaan, vaan siitä, milloin ne tulevat hajoamaan. Kun sisäistämme ajatuksen siitä, että kalusto ja koneet eivät ole ikuisia, voimme kääntää katseen kohti hajoamisen ennakointia ja siihen varautumista.

Olemme huomanneet käytännössä, että tarjoamalla asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä työstökoneiden suojien elinkaaripalveluita – suojausten ostohetkestä koko käyttöiän huoltoihin ja aina niiden loppukäsittelyyn saakka – olemme kyenneet tarjoamaan konepajoille parasta arvoa huoltoon sijoitetulle rahalle. Koneiden suojausten ennakoivalla huollolla olemme onnistuneet luomaan jatkuvia säästöjä sekä välttämään tuotanto-omaisuuden turhia seisonta-aikoja.

Työstökoneiden remontit ovat usein kalliitta ja aikaa vieviä projekteja, jolloin tappiota syntyy huollon välittömien kustannusten lisäksi myös koneen käyttämättömästä ajasta. Työstökoneiden remontteja onkin hyvä ennaltaehkäistä niin pitkälle kuin mahdollista, ja johdesuojien kunnossapito on tässä avainasemassa.

Elinkaaripalvelut ja ennakoitavuus

Elinkaaripalvelut auttavat yrityksiä hahmottamaan paremmin kunnossapidon kokonaisuutta ja varautumaan ajoissa huollon seuraavaan vaiheeseen, oli kyseessä sitten vuosihuolto, kasvanut seisonta-ajan riski tai vanhan osan jälkikäsittely ja vaihtaminen uuteen.

Komponenttien ja osien elinkaaren mittaamisella voidaan esimerkiksi välttää turhia sekä ”kaiken varalta” tehtäviä hankintoja sekä ennustaa riskien toteutumista entistä tarkemmin. Esimerkiksi Maxjas Oy on kyennyt kohdentamaan huoltotoimenpiteitä ja parantamaan niiden ennakoivuutta hyödyntämällä koneiden käyttö- ja historiatietoja. Olemassa olevan datan avulla olemme voineet ennustaa paremmin, mitä toimenpiteitä työstökoneille pitää milloinkin tehdä, ja olemme voineet varautua toimenpiteisiin hyvissä ajoin ennen suunniteltua huoltoa.

Hekin luottavat meihin

Huollamme ja toimitamme työstökoneiden varaosia kaikenkokoisille yrityksille

Miksi valita meidät kumppaniksi

Maxjas Oy on perinteitä kunnioittava huoltoyritys, jossa yhdistyvät
käsityö ja modernit ratkaisut, tarjoten asiakkailleen juuri heidän
tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Maxjas Oy huomioi kumppaniensa tarpeet yksilöllisesti ja toteuttaa
työstökoneiden suojaukset ja suojausten huollot juuri asiakkaiden
tarpeita ja toiveita kuunnelleen.

Kumppaninanne voimme tarjota muun muassa seuraavia kattavia palveluja ja etuja yrityksenne toiminnalle:

Jätä tarjouspyyntö vaivattomasti ja nopeasti

Vastaamme kaikkiin tarjouspyyntöihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.