Tuotteet

Myynti

Maxjas Oy suunnittelee ja myy monipuolisia voitelujärjestelmiä, varaosia ja suojauksia eri työstökoneille ympäri Suomen. Tuotteemme ovat alansa luotettavimpia ja testatuimpia, ja kaikilla tuotteillamme on laatutakuu. Toimitamme alkuperäiset tai korvaavat pyyhkimet sekä varaosat suoraan varastosta.

Uutena tuoteryhmänä nyt meiltä konesuojalaitteet!

Toimitamme varaosat ja tarvikkeet haluamaanne osoitteeseen, jopa seuraavaksi aamuksi. Kyselyt ja tilaukset onnistuvat kätevästi niin puhelimitse, sähköpostitse kuin verkkosivujemme kautta yhteydenottolomakkeella. Yksityiskohtaisempaa tietoa tuotteistamme löydätte tuotekohtaisten sivujemme kautta. Tuotekohtaisille sivulle pääsee joko oikeasta- tai yläpalkin valikosta.

Huom.! Otattehan ajoissa yhteyttä jos tiedätte yrityksellänne olevan lähitulevaisuudessa huoltoja ja tarvetta varaosille. Näin nopeutamme toimitusta ja voimme varata varastostamme tuotteita juuri teitä varten, varmistaen että saatte haluamanne tuotteet tarvittuna päivämääränä.

Usein kysytyt kysymykset

Maxjas Oy:n kautta voitte tilata johde- ja paljesuojia, lastunkuljettimia ja johdevoitelun tarvikkeita, konesuojalaitteita, kaapelikanavia ja muita tarvikkeita työstökoneille. Tarjoamme laajaa huoltopalvelua työstökoneen johdesuojille, ja kattavat elinkaaripalvelut johdesuojillemme.

Johdesuojat kannattaa huoltaa viimeistään silloin kun niissä ilmenee selvää kulumaa, lommoja tai vikoja. Huollot olisi kuitenkin parasta tehdä ennalta ehkäisevästi ja Maxjas suositteleekin johdesuojille tehtäväksi säännöllisiä vuosihuoltoja. Näin suojat kestävät pidempään ja tuotannossa vältytään ennakoimattomilta seisakeilta.

Jos ette tiedä ovatko johdesuojanne huollon tarpeessa, niin kauttamme voitte saada maksuttoman kartoituksen suojien kunnosta ja jäljellä olevasta elinkaaresta.

Johdesuojan huollossa vaihdetaan laatikoiden pyyhkijät, hiotaan laatikoiden pinnat, vaihdetaan kuluneet tai hajonneet liukupalat, laakerit, messingit ja muut osat. Jokainen huollettu suoja testataan ennen takaisin toimittamista. Ennen jokaista huoltoa asiakas saa hinta-arvion ja tiedot tehtävistä toimenpiteistä. Huollon yhteydessä voimme asiakkaan toiveesta hoitaa asennuksen.

Kauttamme on mahdollista hankkia johdesuojia koneelle kuin koneelle. Voimme mitoittaa vanhan suojan ja tarjota uutta tilalle nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Elinkaaripalvelumme auttaa yrityksiä hahmottamaan paremmin kunnossapidon kokonaisuutta ja varautumaan ajoissa johdesuojien huollon seuraavaan vaiheeseen. Elinkaaripalvelussamme yksilöimme meille lähetetyt johdesuojat ja annamme niille kuntoluokituksen huollon yhteydessä. Kun suojan seuraava arvioitu huoltoaika koittaa, tiedämme jo valmiiksi mitä toimenpitetiä suojalle täytyy tehdä.

Näin voimme seurata tarkasti johdesuojan kunnon kehitystä ja tarjota asiakkaalle ajoissa uuden suojan kun vanhan johdesuojan elinkaari alkaa olla lopussa. Olemme näin onnistuneet luomaan jatkuvia säästöjä asiakkaille, sekä välttämään tuotanto-omaisuuden turhia seisonta-aikoja.