Huolto

Onko sinulla kysyttävää?

Jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. 

… tai soita meille 050 5169169

Miksi huoltaa suojat?

Työstökoneen suojien kunnossapito on perusedellytys toimivalle koneelle ja tuotannolle. Kun koneen suojaus on kunnossa on myös koneen muiden mekaanisten osien kunnossapito helpompaa. Tämän takia suojat kannattaa huoltaa säännöllisesti ja ennaltaehkäisevästi. Suojien säännöllinen huoltaminen pitää sisällään monia etuja:

Suoja ennen huoltoa

Suoja huollon jälkeen

Huolto

Huollamme asiakkaiden toiveiden mukaisesti kaiken tyyppiset johdesuojat nopeasti ja varmasti vuosien ammattitaidolla ja kokemuksella. Huollamme niin teleskooppi- palje- kuin rullasuojia. Teemme suojille täysimittaisen huollon, jossa uusitaan pinnat ja kulutusosat sekä korjataan syntyneet vauriot naarmuista aina suurimpiin lommoihin. Asiakkaan tarpeiden mukaan voidaan suorittaa myös pikaisia korjaustoimenpiteitä perusteellisen huollon sijaan, jos tuotanto on saatava nopeasti takaisin käyntiin.

Voitte lähettää työstökoneensuojanne Maxjas Oy:lle arvioitavaksi, minkä jälkeen saatte yritykseltämme alustavan arvion suojan huollon hinnasta tai vaihtoehtoisesti tarjouksen uudesta suojasta. Asiakkaan toiveesta suojille voidaan toteuttaa muutostöitä asiakkaan koneen tarpeiden mukaisesti. Huollon aikataulutus päätetään asiakkaan kanssa, ja suojat toimitetaan haluttuun osoitteeseen sovittuun päivämäärään mennessä.

Asennukset ja noudot

Teemme huoltotöitä ympäri Suomea ja Viroa. Käytössämme on laaja kalusto joka mahdollistaa monipuolisen palveluntarjonnan asiakkaidemme toimipisteisiin. Kauttamme voi tilata niin korjauksia, kartoituksia kuin noutojakin omalle toimipisteelle. Pystymme omalla kalustollamme noutamaan ja tuomaan usampia metrejä pitkiä ja tonnien painoisia työkohteita. Kaikista kuljetuksista ja töistä sovitaan aina asiakkaan kanssa henkilökohtaiseksi. 

Kauttamme on mahdollista tilata muun muassa:

  • Arvioinnit toteutettavista töistä 
  • Mitoitukset valmistettaessa uusi suoja vanhan mallien mukaan
  • Asennukset huolletuille suojille tai tilattaessa uusia
  • Korjaukset akuutteihin tilanteihin suojien hajotessa
  • Huollot suoritettavaksi tilattuun toimipisteeseen

Meihin luottaa myös

Usein kysytyt kysymykset

Maxjas Oy:n kautta voitte tilata johde- ja paljesuojia, lastunkuljettimia ja johdevoitelun tarvikkeita, konesuojalaitteita, kaapelikanavia ja muita tarvikkeita työstökoneille. Tarjoamme laajaa huoltopalvelua työstökoneen johdesuojille, ja kattavat elinkaaripalvelut johdesuojillemme.

Johdesuojat kannattaa huoltaa viimeistään silloin kun niissä ilmenee selvää kulumaa, lommoja tai vikoja. Huollot olisi kuitenkin parasta tehdä ennalta ehkäisevästi ja Maxjas suositteleekin johdesuojille tehtäväksi säännöllisiä vuosihuoltoja. Näin suojat kestävät pidempään ja tuotannossa vältytään ennakoimattomilta seisakeilta. 

Jos ette tiedä ovatko johdesuojanne huollon tarpeessa, niin kauttamme voitte saada maksuttoman kartoituksen suojien kunnosta ja jäljellä olevasta elinkaaresta.

Johdesuojan huollossa vaihdetaan laatikoiden pyyhkijät, hiotaan laatikoiden pinnat, vaihdetaan kuluneet tai hajonneet liukupalat, laakerit, messingit ja muut osat. Jokainen huollettu suoja testataan ennen takaisin toimittamista. Ennen jokaista huoltoa asiakas saa hinta-arvion ja tiedot tehtävistä toimenpiteistä. Huollon yhteydessä voimme asiakkaan toiveesta hoitaa asennuksen.

Kauttamme on mahdollista hankkia johdesuojia koneelle kuin koneelle. Voimme mitoittaa vanhan suojan ja tarjota uutta tilalle nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Elinkaaripalvelumme auttaa yrityksiä hahmottamaan paremmin kunnossapidon kokonaisuutta ja varautumaan ajoissa johdesuojien huollon seuraavaan vaiheeseen. Elinkaaripalvelussamme yksilöimme meille lähetetyt johdesuojat ja annamme niille kuntoluokituksen huollon yhteydessä. Kun suojan seuraava arvioitu huoltoaika koittaa, tiedämme jo valmiiksi mitä toimenpitetiä suojalle täytyy tehdä. 

Näin voimme seurata tarkasti johdesuojan kunnon kehitystä ja tarjota asiakkaalle ajoissa uuden suojan kun vanhan johdesuojan elinkaari alkaa olla lopussa. Olemme näin onnistuneet luomaan jatkuvia säästöjä asiakkaille, sekä välttämään tuotanto-omaisuuden turhia seisonta-aikoja.

Varaa huoltoaika

Loading...

Jätä meille yhteydenottopyyntö

… tai soita meille 050 5169169