Maxjas Konepajamessuilla 29.11.2022

Perinteitä kunnioittava ja kokenut kunnossapidon ja CNC-työstökoneiden huoltamisen brändi Maxjas Oy osallistuu Tampereen Konepajamessuille alkaen 29.11.2022. Maxjas Oy:n löydät messuilla osastolta A941.

Konepajamessujen vuoden 2022 teemoina ovat kehittyneimmät koneet, moderni konepaja ja rohkeat investoinnit. Messut on metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnattu tapahtuma, joka esittelee uusimmat laitteet, tehokkaimmat koneet ja kehittyneimmät teknologiat. 

Tapahtumassa paneudutaan myös ajankohtaisimpiin rahoitusratkaisuihin sekä kestävään sijoittamiseen. Konepajamessut 2022 avaa näkymän uuden ajan todellisuuteen, vastuulliseen, valoisaan ja moderniin teollisuuteen, jossa ihminen voi hyvin. Saman katon alla järjestetään samaan aikaan myös 3D & New Materials ja Nordic Welding Expo.

Konepajamesuilla on oikeasti koneet pajassa ja taatusti sekä kootusti Suomen laajin tarjonta. Tutustu ennakkoon ja pääset messuilla konkreettisesti tarkastelemaan, kuinka koneet, laitteet ja työkalut toimivat käytännössä. Samalla päivität tietotaitosi automaation ja robotiikan uusimmista innovaatioista sekä sorvaat pajan työkalu- ja ohjelmistohankinnat kuntoon. Tule hakemaan vauhtia rohkeisiin investointeihin ja konekannan uudistamiseen teknologiateollisuuden huipputoimijoilta kuten Maxjas Oy.

Konepajamessuilla pääset verkostoitumaan Maxjasin osaajien kanssa ja tutustumaan työstökoneiden huoltamisen ja suojaamisen uusimpiin trendeihin. Samalla pystyt nappaamaan kiinni työstökoneiden suojaamisen ja huoltamisen tämän hetken pulssista.

Osastolta A941 löydät tietoa Maxjas Oy:n tärkeimmistä tuoteryhmistä kuten johde- ja paljesuojat, kuljettimet ja johdevoitelujärjestelmät. Maxjas keskittyy toiminnassaan huoltoon, varaosiin tai uusiin ratkaisuihin työstökoneiden suojauksessa, voitelussa ja lastunkäsittelyssä. 

Varmista työstökoneiden tuotantokapasiteetti ja hyödynnä mahdollisuus sopia uusista huoltosopimuksista ja ennakoi huomisen huoltotarpeesi. Konepajamessuilla on esillä Maxjasin asiantunteva ote huollon ja elinkaaripalvelujen järjestämiseen yritysten kilpailukyvyn ja tehokkuuden parantamiseksi. Asiantuntijat auttavat valitsemaan parhaat ratkaisut huollon ja työstökoneiden suojaamisen haasteisiin. 

Konepajamessut ovat loistava paikka sopia säännölliset vuosi- ja puolivuosihuollot, jotka lisäävät työstökoneiden käyttöikää huomattavasti ja takaavat paremman ennustettavuuden työstökoneiden kestävyydestä. Huoltojen etukäteissopimisella synkronoidaan huoltojen ajankohta juuri asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

Messut tarjoavat hyvän tilaisuuden tutustua Maxjasin käsityön ja modernit ratkaisut yhdistäviin, juuri asiakkaiden tarpeisiin yksilöllisesti räätälöityihin ratkaisuihin. Kauttamme voitte tilata huollon, varaosia tai uusia ratkaisuja työstökoneiden suojaukseen- voiteluun ja lastunkäsittelyyn. Pääset myös tutustumaan johdesuojien ja voitelun merkitykseen työstökoneiden tuottavuuden säilymisessä.

Tule tapaamaan Maxjasin esittelijöitä osastolle A941!